Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Linneas bullar

Ingredienser   150 gram smör, mjukt 3 dl mjölk, helst soyamjölk 50 gram jäst 1 dl strösocker 1 msk kardemumma, malen 0,5 tsk salt 1 st ägg 12 dl vetemjöl Köp receptet Gör så här 1. Smält smöret i en kastrull, ta det av plattan och häll i mjölken, se till så att det är…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kardemummabullar med hallon

Läs igenom hela receptet innan du börjar! Degen ska bearbetas länge på låg hastighet. Den kommer att bli fastare under bearbetningen, därför ska du alltid börja med en kladdig deg. Använd tinade eller färska hallon. Använd hel kardemumma som du mortlar grovt själv.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Saffranssockerbullar

Det går utmärkt att använda kall degvätska till detta recept, men då får du räkna med lite längre jäsningstid första omgången – upp till dubbelt så lång tid. Om du vill ha ungefär en timmes jäsningstid kan du värma upp mjölken och grädden i en kastrull, men inte till 37 grader. 25-30 grader räcker!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Saffranssnurror

”De här är vad jag kallar för riktiga lussebullar! Med en fyllning av smör
och mandelmassa blir de här bullarna så saftiga och goda.”

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Annas kanelbullar

Ingredienser   1 sats(er) vetebrödsdeg 4 msk smör 2 msk strösocker 1 msk kanel 1 msk vetemjöl 1 dl russin Köp receptet Gör så här 1. Gör en sats deg till vetebröd (sök på grundrecept vetebröd). 2. Rör ihop fyllningen. Dela den uppjästa degen i 2 delar och kavla ut varje del till en avlång…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Tastelines lätta kanelbullar

Självklart kan man baka kanelbullar utan att spräcka dieten. Dessa smarriga bullar får ett lägre kaloriinnehåll utan att tappa smak! Degen räcker till 24 st bullar.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Ingrids bästa kanelbullar

Så här blir kanelbullarna riktigt smarriga. Snyggast blir de om man formar dem till knutar, snabbast går det om man rullar ihop degen och skär i skivor.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kanelbullar

Finns det något bättre än nygräddade kanelbullar och ett glas mjölk? Doften av kanelbullar är svår att slå, man blir verkligen sugen! Kanelbullar uppskattas i alla åldrar, perfekt till mysiga fredagskvällar.