Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Lussebullar med fullkorn

Ingredienser   100 gram smör 5 dl mjölk 50 gram jäst, för söta degar 250 gram kvarg, lätt 2 påse saffran 1,5 dl råsocker 0,5 tsk salt 15 dl kärnvetemjöl, med fullkorn. Ev 16 dl 2 dl russin 1 st ägg Köp receptet Gör så här 1. Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till fingervärme….

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Saftiga Lussebullar

Alla har väl sitt favoritrecept på saffransbullar. Det här har jag använt sedan jag var 12 år, jag fick receptet av min mormor som bakade fantastiskt goda saker.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Baka: Gifflar med fyllning

Recept på gifflar med fyllning av en blandning av mandelmassa och äppelmos. Bilden är inte från den här receptet men man kan dekorera gifflar så här också om man vill.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kanelsnäckor

Tips! För ännu proffsigare kanelsnäckor använder du mandelmassa i fyllningen. Byta i så fall ut sockret mot 200 g Odense Mandelmassa 50/50 eller Odense Mandelmassa Lyx.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Karlsbadersnäckor

Det är viktigt att du inte öppnar ugnen i onödan, eftersom värmen då
försvinner ut, det blir längre baktid och du riskerar att bullarna blir torra.