Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Dadelbollar med pumpakärnor och jordnötter

Ingredienser   13 stycken 200 g kärnfria dadlar 0.5 dl pumpakärnor 0.5 dl salta jordnötter 0.5 dl crunchy jordnötssmör 2 msk rostade sesamfrön, att rulla i = finns i Coops ekologiska sortiment   Gör så här   1 Mixa dadlar, pumpakärnor, jordnötter och jordnötssmör i en matberedare monterad med kniv till en crunchy deg. Forma…

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Julkola med pepparkakssmak

Ingredienser   30 stycken 3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 25 g smör 2 tsk pepparkakskrydda = finns i Coops ekologiska sortiment   Gör så här   1 Häll grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och koka kraftigt utan lock tills smeten har en temperatur på 120–125°,…

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Chokladbräck med påskgodis

Ingredienser   12 bitar 300 g vit choklad 50 g mörk choklad 5 dl chokladägg eller liknande = finns i Coops ekologiska sortiment   Gör så här   1 Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt lager med måtten ca 20…

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kokosbollar med vit choklad och lime

Ingredienser   25 stycken 0.75 dl vispgrädde 200 g vit choklad, hackad 100 g kokosflingor 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) Garnering 50 g kokosflingor 2 krm flingsalt 2 krm gul hushållsfärg = finns i Coops ekologiska sortiment   Gör så här   1 Värm grädden och dra kastrullen från värmen. Lägg i chokladen…

Till Receptet