Glassrulltårta
Ingredienser
8–10 portioner
-
1½
drömrulltårta
-
7 dl
vispgrädde
-
1 burk(ar)
karamelliserad mjölk
-
1 nypa(or)
havssalt
-
frukt och bär till garnering
8–10 portioner
-
1½drömrulltårta
-
7 dlvispgrädde
-
1 burk(ar)karamelliserad mjölk
-
1 nypa(or)havssalt
-
frukt och bär till garnering
Gör så här
1. Kläm fast bakpapper i botten på en springform.
2. Skiva drömtårtan och fodra botten och kanterna med den.
3. Vispa grädden till mjuka toppar, rör ner karamelliserad mjölk och smaka av med en nypa havssalt.
4. Häll gräddblandningen i formen, jämna till och ställ in i frysen i minst 4 timmar.
5. Ta ut ur formen, lägg upp på ett fint fat och garnera med frukt och bär.