Kokosnötsglass
Ingredienser
4 portioner
-
2
äggulor
-
1 dl
florsocker
-
rivet skal av 1 lime
-
1 ½ dl
kokosmjölk
-
3 dl
vispgrädde
-
2 msk
rostade kokosflingor
4 portioner
-
2äggulor
-
1 dlflorsocker
-
rivet skal av 1 lime
-
1 ½ dlkokosmjölk
-
3 dlvispgrädde
-
2 mskrostade kokosflingor
Gör så här
1. Rör ihop äggulor, florsocker, limeskal och kokosmjölk. Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten.
2. Häll i en form och täck med plastfolie. Frys i minst 4 timmar. Stjälp upp glassen och strö över rostad kokos.
3. Garnera gärna med exotiska frukter, t ex kiwi, färsk ananas, mango, papaya och passionsfrukter.