Dela Klassisk baba doppad i vaniljglögg, fylld med russinglass Ingredienser 10 portioner Baba: 15 g jäst 50 g mjölk 250 g vetemjöl 100 g osaltat...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Tjinuskisås med glass och hallon Ingredienser 4 portioner 2 dl mellangrädde 0,5 dl strösocker 0,5 dl sirap 1 krm ingefära, malen...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Kardemummaparfait med rabarberkompott Ingredienser 4–6 portioner 3 st äggulor 1½ dl strösocker 2 krm nystött kardemumma 2 dl vispgrädde...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Glassufflé på åkerbär med äppelsorbé Ingredienser 4 portioner 2 dl åkerbärspuré 2-3 st äggulor 150 g socker 1 dl vatten 3...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Glass au four med mandelbotten Ingredienser 10 portioner Botten 1 dl sötmandel 200 g mandelmassa 2 äggvitor 1 paket halvtinade hallon,...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Milkshake Ingredienser 1 portioner 2 dl mjölk 1 ½ dl glass, valfri smak 1 dl frysta bär...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Glassbomb Ingredienser 8–10 portioner 1 st rulltårta 1 liter glass ½ liter sorbet Gör så här...Läs mer Till Receptet Glass 232
Dela Parfait på hallon och vit choklad med chokladrisp och färska hallon Lyxig tårta för festliga tillfällen! Till Receptet Glass 233