Dela Klassisk baba doppad i vaniljglögg, fylld med russinglass Ingredienser 10 portioner Baba: 15 g jäst 50 g mjölk 250 g vetemjöl 100 g osaltat...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Tjinuskisås med glass och hallon Ingredienser 4 portioner 2 dl mellangrädde 0,5 dl strösocker 0,5 dl sirap 1 krm ingefära, malen...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Kardemummaparfait med rabarberkompott Ingredienser 4–6 portioner 3 st äggulor 1½ dl strösocker 2 krm nystött kardemumma 2 dl vispgrädde...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Glassufflé på åkerbär med äppelsorbé Ingredienser 4 portioner 2 dl åkerbärspuré 2-3 st äggulor 150 g socker 1 dl vatten 3...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Glass au four med mandelbotten Ingredienser 10 portioner Botten 1 dl sötmandel 200 g mandelmassa 2 äggvitor 1 paket halvtinade hallon,...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Milkshake Ingredienser 1 portioner 2 dl mjölk 1 ½ dl glass, valfri smak 1 dl frysta bär...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Glassbomb Ingredienser 8–10 portioner 1 st rulltårta 1 liter glass ½ liter sorbet Gör så här...Läs mer Till Receptet Glass
Dela Parfait på hallon och vit choklad med chokladrisp och färska hallon Lyxig tårta för festliga tillfällen! Till Receptet Glass