Dela Klassisk baba doppad i vaniljglögg, fylld med russinglass Glass Ingredienser 10 portioner Baba: 15 g jäst 50 g mjölk 250 g vetemjöl 100 g osaltat...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Tjinuskisås med glass och hallon Glass Ingredienser 4 portioner 2 dl mellangrädde 0,5 dl strösocker 0,5 dl sirap 1 krm ingefära, malen...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Kardemummaparfait med rabarberkompott Glass Ingredienser 4–6 portioner 3 st äggulor 1½ dl strösocker 2 krm nystött kardemumma 2 dl vispgrädde...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Glassufflé på åkerbär med äppelsorbé Glass Ingredienser 4 portioner 2 dl åkerbärspuré 2-3 st äggulor 150 g socker 1 dl vatten 3...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Glass au four med mandelbotten Glass Ingredienser 10 portioner Botten 1 dl sötmandel 200 g mandelmassa 2 äggvitor 1 paket halvtinade hallon,...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Bananasplit Glass En gammal klassiker, vars topping kan varieras efter smak. Till Receptet 232 Av SVT
Dela Milkshake Glass Ingredienser 1 portioner 2 dl mjölk 1 ½ dl glass, valfri smak 1 dl frysta bär...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Glassbomb Glass Ingredienser 8–10 portioner 1 st rulltårta 1 liter glass ½ liter sorbet Gör så här...Läs mer Till Receptet 232 Av SVT
Dela Parfait på hallon och vit choklad med chokladrisp och färska hallon Glass Lyxig tårta för festliga tillfällen! Till Receptet 233 Av SVT