Dela Snabba müslikakor Ingredienser 12 stycken 6 färska dadlar, urkärnade 0.5 dl nötsmör, t ex jordnötssmör 2 msk Till Receptet Kakor
Dela Saffransrulltårta med hallonfyllning Ingredienser 10 bitar 4 ägg 1.5 dl strösocker 1.5 dl potatismjöl 1 tsk bakpulver 0.5 Till Receptet Tårtor
Dela Pascha med hallon och blåbär Ingredienser 12 portioner 250 g smör, rumsvarmt 2 dl strösocker 5 äggulor 1 kg kvarg Till Receptet Glass
Dela Chokladkaka med chokladglasyr Ingredienser 8 portioner 150 g chokladknappar, mörka 100 g smör 1.5 dl strösocker 1 dl Till Receptet Kakor
Dela Therese Lindgrens världsrekordtårta i litet format Ingredienser 10 bitar 2.5 dl strösocker 2 msk vetemjöl 5 dl mannagryn 2 tsk bakpulver Till Receptet Tårtor
Dela Glasscoupe Ingredienser 2 portioner 12 stora marshmallows 50 g mjölkchoklad, i bitar 1 dl grädde 0.5 Till Receptet Glass
Dela Rabarber- och citrongräskompott med crunch Ingredienser 10 portioner Crunch 150 g smör 2 dl strösocker 2 dl vetemjöl 2 dl Till Receptet Glass
Dela Therese Lindgrens världsrekordtårta Ingredienser 30 kg strösocker 2.4 kg vetemjöl 43.08 kg mannagryn 1.2 kg bakpulver 1.2 kg Till Receptet Tårtor
Dela Lotta Lundgren – Polkaknäck, ingefärsknäck och chokladknäck Ingredienser 100 stycken 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 2 dl ljus sirap 1 msk Till Receptet Kakor
Dela Banan- och jordnötsglass Ingredienser 4 portioner 2 frysta bananer 1 dl kylskåpskallt jordnötssmör = finns i Coops ekologiska Till Receptet Glass