Snabb mangoglass
Ingredienser
6 portioner
-
12 st
italienska mandelskorpor
-
2 paket
fryst mango à 225 g
-
1 dl
florsocker
-
1 burk(ar)
naturell kesella, 10%
Tillbehör
-
3 st
passionsfrukter
-
150 g
hallon
6 portioner
-
12 stitalienska mandelskorpor
-
2 paketfryst mango à 225 g
-
1 dlflorsocker
-
1 burk(ar)naturell kesella, 10%
Tillbehör
-
3 stpassionsfrukter
-
150 ghallon
Gör så här
1. Krossa mandelskorporna grovt i mortel eller bryt dem i mindre bitar. Fördela dem i glas eller portionsskålar.
2. Kör de frysta mangobitarna med florsocker tills de är finfördelade. Tillsätt kesellan och kör till en slät glass.
3. Portionera den direkt i glasen. Halvera passionsfrukten och gröp ur kärnorna över glassen. Garnera med hallonen och servera genast.