Ingredienser

 

10 portioner

1
rulltårta med hallon eller jordgubbsfyllning

420 g
aprikoshalvor

0.5 dl
spad

Fyllning

200 g
cream cheese

1 dl
vispgrädde

0.5 dl
florsocker

225 g
fryst mango, tinad

312 g
mandarinklyftor, avrunna (på burk)

Topping

2 dl
vispgrädde

0.5 dl
lemon curd

2
passionsfrukter

färsk mynta, till garnering

= finns i Coops ekologiska sortiment

 

Gör så här

 

1

Skär rulltårtan i ca 1 cm tjocka
skivor. Lägg skivorna och aprikoshalvor
längs kanten och i botten i
en serveringsskål (gärna
transparent). Ringla över aprikosspad.

2

Fyllning: Vispa ihop cream cheese, grädde och florsocker. Vänd ner mango och mandarinklyftor
och häll fyllningen i skålen.
Vispa grädden fluffig och rör ner lemon curden.

3

Toppa triflen med grädden. Dela passionsfrukterna
och kläm ut kärnorna över grädden.
Garnera med myntablad.

Till Receptet