Bananpinnar
Banan och choklad i en mumisgt iskall kombination från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetBanan och choklad i en mumisgt iskall kombination från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetNötigt smarrig glass från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetEn riktig fruktbomb från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetGräddig och bärig glass från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetLäskigt läskande godisglass från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetSöt och kakcrunchig glass från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.
Till ReceptetEn jättegod glasstårta är vi alla förtjänta av, barn som vuxna. Rabarberns syrlighet behövs till parfaitens och speciellt marängens sötma. Det här är en glass med många härliga smaker; vanilj, kardemumma och rabarber.
Till ReceptetKöp god glass, låt den smälta något och återfrys i en form. Dekorera med en marängkrans. Så fixar du lätt en imponerande dessert.
Till ReceptetDet var förmodligen 20 år sedan jag lagade till en chokladpudding på pulver. Här kommer en något upphottad variant med en spännande smakkombo med saltade lakritsgodisar och pistagenötter på toppen.
Till Receptet