Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Bananpinnar

Banan och choklad i en mumisgt iskall kombination från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kakglass

Söt och kakcrunchig glass från Sommarlov. Räkna med 6 timmar i frysen utöver tillagningstid.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Rabarberglasstårta

En jättegod glasstårta är vi alla förtjänta av, barn som vuxna. Rabarberns syrlighet behövs till parfaitens och speciellt marängens sötma. Det här är en glass med många härliga smaker; vanilj, kardemumma och rabarber.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Upphottad chokladpudding i strut

Det var förmodligen 20 år sedan jag lagade till en chokladpudding på pulver. Här kommer en något upphottad variant med en spännande smakkombo med saltade lakritsgodisar och pistagenötter på toppen.

Till Receptet