Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Bananglass

Underbara marängklubbor som är superenkla att göra. Uppskattat på barnkalaset eller som lördagsgodis. En banan per portion. Uppskattad tillagningstid cirka 10 minuter plus tid i frysen.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Glass med färska frukter och grädde

Ingredienser 4 portioner 1 liter gammaldags glass 5 dl vispgrädde 1 paket färska blåbär 1 paket färska jordgubbar 1 paket färska hallon 1 kruk(or) citronmeliss   Gör så här 1. Vispa grädden lagom tjock.  2. Lägg en stor kula med glass eller två mindre kulor på ett fat. Spritsa grädde bredvid glassen. 3. Lägg till…

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kokosnötsglass

Ingredienser 4 portioner 2 äggulor 1 dl florsocker rivet skal av 1 lime 1 ½ dl kokosmjölk 3 dl vispgrädde 2 msk rostade kokosflingor   Gör så här 1. Rör ihop äggulor, florsocker, limeskal och kokosmjölk. Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten. 2. Häll i en form och täck med plastfolie. Frys i…

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kulfi – indisk glass

Räkna med 6 timmar frysning.
”Jag valde att ta en bild av Kulfi-indisk glass för jag gillar att laga indisk mat och det blev gott. Jag ändrade lite på matlagningsprocessen genom att värma mjölken med saffran och kardemumma och lät det sedan dra lite grann för få mer smak av kryddorna. Receptet är enkelt och det var inga problem att laga det” -Bengt Westerblad, tittare på Go’kväll.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Marängsviss

”Jag valde att göra marängsviss till efterrätt. Tyckte att det passade idag eftersom det är min mans namnsdag. Det är ju en klassiker som är svår att misslyckas med!” -Karin Hedström, tittare på Go’kväll.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Rombullar

”Tack vare rommen får de här bullarna en lite mer vuxen smak. ”