Kanelbullar
Svenskar är tokiga efter kanelbullar, och inte utan grund.
Kanelbullar är alltid uppskattat, och vilket fikabröd klår doften av nybakad bullar?
De här extra goda saffransbullarna bakas med två olika degar och tar lite längre tid att baka. Men det är värt besväret.
Extra smarriga, hållbara och saftiga kanelbullar. 40 – 60 st beroende på storlek
Ingredienser 150 gram lättmargarin 5 dl lättmjölk 50 gram jäst, för söta degar 0,5 tsk salt 1,5 dl Steviasocker , Dansukker 2 tsk kardemumma, mald 13 dl vetemjöl Fyllning 200 gram kesella 1 dl Steviasocker , Dansukker 1 msk kanel Garnering: 1 mandelspån Gör så här 1. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt mjölken…
Ljuvliga kanelbullar. Tar lite tid men är klart värt all väntan och arbete. En känsla av barndom infinner sig direkt.