Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Saffransbullar

De här extra goda saffransbullarna bakas med två olika degar och tar lite längre tid att baka. Men det är värt besväret.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kanelbullar med Steviasocker

Ingredienser   150 gram lättmargarin 5 dl lättmjölk 50 gram jäst, för söta degar 0,5 tsk salt 1,5 dl Steviasocker , Dansukker 2 tsk kardemumma, mald 13 dl vetemjöl Fyllning 200 gram kesella 1 dl Steviasocker , Dansukker 1 msk kanel Garnering: 1 mandelspån Gör så här 1. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt mjölken…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kanelbullar

Ljuvliga kanelbullar. Tar lite tid men är klart värt all väntan och arbete. En känsla av barndom infinner sig direkt.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Napoleonsemlor

Två goda bakelser blir en!

För grundrecept – sök på grundrecept semmelbullar