Milkshake med kaffe och choklad
Lyxig och uppiggande milkshake på glass, kaffe och mörk choklad.
Till ReceptetLyxig och uppiggande milkshake på glass, kaffe och mörk choklad.
Till ReceptetIngredienser 10 portioner Botten 300 g mandelmassa 3 st äggvitor (vispas ej) 2 msk kakao Fyllning 3 st äggulor 1 dl strösocker ¾-1 dl punsch 3 dl vispgrädde Garnering Ca 1 ½ dl chokladdragéer Gör så här 1. Sätt ugnen på 200 grader. Finfördela mandelmassan i matberedare eller riv den grovt. Blanda med äggvita…
Till ReceptetFräsch tårta där botten görs på mandelskorpor och citronglassen från grunden. Tänk på att tårtan behöver frysas några timmar innan servering.
Till ReceptetHär hittar du allt du behöver veta om glass och sorbet. Nu är det bara att prova dig fram till just din favorit!
Till ReceptetHjortron gånger två på ett krispigt mandelflarn.
Till ReceptetIngredienser 1 ½ dl russin 4 msk rom 1 liter vaniljglass Gör så här 1. Lägg russinen i rom i minst 12 timmar. Rör om då och då. 2. Låt glassen bli lite mjuk och rör sedan ner russinen med rom frys in igen.
Till ReceptetLäcker efterrättsdrink med citronsorbet och färska bär som toppas med mousserande vin. Härligt svalkande på sommarfesten!
Till ReceptetFör att skapa denna dessert behövs en sifon som går att köpa i en välsorterad köksbutik.
Till Receptet