Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Påsktårta med punsch

Ingredienser 10 portioner Botten 300 g mandelmassa 3 st äggvitor (vispas ej) 2 msk kakao Fyllning 3 st äggulor 1 dl strösocker ¾-1 dl punsch 3 dl vispgrädde Garnering Ca 1 ½ dl chokladdragéer   Gör så här 1. Sätt ugnen på 200 grader. Finfördela mandelmassan i matberedare eller riv den grovt. Blanda med äggvita…

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Citronglasstårta

Fräsch tårta där botten görs på mandelskorpor och citronglassen från grunden. Tänk på att tårtan behöver frysas några timmar innan servering.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Enkel rom- och russinglass

Ingredienser 1 ½ dl russin 4 msk rom 1 liter vaniljglass   Gör så här 1. Lägg russinen i rom i minst 12 timmar. Rör om då och då. 2. Låt glassen bli lite mjuk och rör sedan ner russinen med rom frys in igen.

Till Receptet