Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Gifflar med nötkräm

”Söta gifflar med härlig chokladfyllning. Smaksätt gärna nötkrämen med
rivet skal från en apelsin.”

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Sticky buns

”Kletiga, kladdiga och söta är de här amerikanska bullarna, men helt
galet goda!”

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Hot cross buns

”Ät de här bullarna när de fortfarande är lite ljumma, de är jättegoda till
en kopp te.”

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Saffranssnurror med mandelmassa och apelsin

Det går utmärkt att använda kall degvätska till detta recept, men då får du räkna med lite längre jäsningstid första omgången – upp till dubbelt så lång tid. Om du vill ha ungefär en timmes jäsningstid kan du värma upp mjölken och grädden i en kastrull, men inte till 37 grader. 25-30 grader räcker!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kesellabullar

”Bullar som är lite snällare mot midjemåttet, så länge det inte slinker ner för många…”

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Mandelbullar

”De här bullarna smakar lite som mandelkubb, fast mycket, mycket
godare!”

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Släta vetebullar

”Enkla, släta vetebullar blir goda till kaffet. Precis som med alla andra
bullar är de här allra godast nygräddade!”