Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Hjortronglass

Med lite hjortronlikör i glassen intensifieras bärsmaken och glassen blir inte lika hård i frysen. Men det går så klart bra att laga utan likör, speciellt om glassen äts omgående.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Mjukglass med kolasås

Denna dessert är din bästa vän! När din glasslängtan plötsligt slår till kan du nämligen svänga ihop denna ofantligt smarriga dessert på två röda.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Kladdkaka med lingon och salt kolaglass

Kocken själv kallar den för ”den inkluderande kladdkakan”, eftersom den är fri från både gluten och laktos och passar alla tillfällen. Nyckeln till framgång är bland annat en choklad av hög kvalitet. Kakans luftighet kommer från den vispade äggvitan, som dessutom ger kakan en fin yta.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Beppes beershake

Den trendiga beershaken görs på mörk öl och glass – godare än det låter säger Beppe Starbrink som här bjuder på sitt eget recept.

Till Receptet
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Snabb mangoglass

Här behöver du ingen glassmaskin utan det räcker med en vanlig matberedare. Glassen gör du blixtsnabbt direkt i anslutning till serveringen och den får en fin len konsistens och blir läckert gul. För den som inte tål gluten går det bra att utesluta skorporna eller smula ner någon glutenfri knaprig kaka.

Till Receptet