Jordnötsglass med salt kolasås och chokladsås
Det bästa vårtecknet man kan få är när alla glasscaféer börjar att servera denna frusna härlighet. Därför gör vi glass utan att använda en maskin, så att alla kan äta glass när som helst.
Till ReceptetDet bästa vårtecknet man kan få är när alla glasscaféer börjar att servera denna frusna härlighet. Därför gör vi glass utan att använda en maskin, så att alla kan äta glass när som helst.
Till ReceptetEn dessert som verkligen imponerar på gästerna, men ändå är mycket enkelt. Välj din favoritsmak på glassen och njut!
Till ReceptetMed dekormassa kan du skapa en vacker uppläggning av glassen. Servera med rågsmulor på toppen.
Till ReceptetInget slår hemgjord glass i sommar! Här bjuder konditorn på ett enkelt grundrecept.
Till ReceptetÄn finns det svenska jordgubbar – vi förvandlar dem till smarrig glass. Knapriga flarn med nyttiga solroskärnor fullbordar.
Till ReceptetEn variant på marängsviss. Urenkel och somrig dessert med bär, grädde och maränger.
Till ReceptetIngredienser 8–12 portioner Pajdeg 200 g vetemjöl 40 g rågmjöl 125 g mjukt smör 1 krm salt 30 g vatten Pecannötsfyllning 200 g pecannötter 100 g strösocker 100 g brynt smör 50 g muscovadosocker 25 g mörk sirap 25 g grädde 4 g vaniljsocker 1 krm salt Blåbärsglass 250 g blåbär 1 blad gelatin 90…
Till ReceptetSuperenkla och roliga ”glassar” som inte smälter i solen! Perfekta för barnkalaset eller lördagsmyset.
Till Receptet