Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Dansk äppellängd

Den här längden smakar nästan som ett stort härligt wienerbröd – proppfull med äpplen och kardemumma. Receptet kommer från boken December – från adventspyssel till nyårspartaj.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Dallasbullar

Ingredienser   2,5 dl mjölk 25 gram jäst 1 dl socker 0,75 tsk salt 1 st ägg 2 tsk vaniljsocker 2 tsk kardemumma 100 gram margarin 8 dl vetemjöl, eller lite mer vid behov Fyllning 50 gram margarin 1 st ägg 0,5 burk(ar) kesella 0,5 dl socker 1 tsk vaniljsocker 1 påse vaniljsås, Ekströms pulversås…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Mellanmålsbullar

Med kesella,äpple och lite grövre mjöl så får du en riktigt matig bulle som alla gillar.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Vaniljbullar

Detta är en klassiker bland bullar. Går hem i alla åldrar och vid en mängd olika tillfällen, på barnkalas, kaffekalas, utflykt och under en vanlig fikastund.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

Grova bullar

Perfekt att göra på söndagen, frysa in och sedan ta upp och värma i mikron till frukosten. Räcker hela veckan.